SERIUS LAH SAJAT NAK KAHWIN TAHUN DEPAN?? ADAKAH INI SATU PROPAGANDA ATAU???????

0
440
views

Siapa yang tak kenal dengan top “retis”  kita yang meletop di facebook dan lain-lain, Iaitu Nur Sajat, beliau mengatakan akan menamatkan zaman bujangnya dengan kekasihnya. Sajat yang sinonim dengan “Let’s Cantik Jangan Mengata” menyatakan sekiranya tiada aral melintang, dia akan mendirikan rumah tangga bersama kekasih hatinya hujung tahun depan .

walau bagaimanapun, Sajat pada masa ini mengatakan dia masih mahu mencapai satu misi dalam hidupnya yang masih belum dikecapinya serta mahu mengembangkan lagi empayar perniagaan yang dibina. “Sajat pun bukan tua, masih muda lagi. Jadi sekarang nak fokus pada bisnes dulu. Dalam bisnes ini, kita tak boleh fokus pada satu-satu bisnes sahaja.

Sajat juga mengakui sudah memiliki kekasih hati dan mengakui jejaka itu memiliki ciri-ciri lelaki idamannya iaitu memahami kariernya yang sentiasa sibuk dengan urusan kerja. Diminta mengulas mengenai soal kekasih, Sajat lebih terbuka bercerita mengenainya.

adakah lelaki itu kekasih sajat?
adakah lelaki itu kekasih sajat? sumber  http://infoayam.com

Sajat akui sudah berpunya cuma tidak mahu memimikirkan untuk mendirikan rumah tangga. Bagi Sajat bisnes dan keluarga lebih penting ketika ini dan pasangan hidup ibarat persinggahan, katanya, Ketika ditanya tentang lamaran Abdul Rani Kulup, Sajat mengatakan ianya merupakan publisiti murahan yang cuba dicari Raja Report Malaysia itu dengan mengaitkan dirinya dan Datuk Seri Vida.

“Video itu sangat lawak. Sajat tak kenal pun siapa dia tapi yang pasti dia sengaja mencari publisiti murahan dengan cuba mengaitkan dirinya dengan orang seperti Sajat dan Datuk Vida. “Sajat rasa dia kurang kasih sayang sebab itu dia cuba melamar kami yang sentiasa mendapat perhatian masyarakat. Tak perlu kot dia nak melamar lagipun Sajat dah berpunya,” katanya.

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here